Ο Kωνσταντίνος Αγγελόπουλος παρουσιάζει την… «Ταράτσα» τη Κυριακή 20 Μαΐου στο ΙΛΙΟΝ plus

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος για μια μόνο εμφάνιση στο ΙΛΙΟΝ PLUS , την Kυριακή 20 Μαϊου , επανασυστήνεται στο κοινό με “άγριες” διαθέσεις. Μία βραδιά όπου το “Τζίνι” με παρτενέρ το “κορίτσι της Disco” κρασάρουν με την πανκιά και την αντισυμβατικότητα των “Buzzcocks” σε ένα σουρεάλ ξέφρενο ρυθμό και γεννούν για πρώτη φορά την ολόδικη τους καβάτζα. «Μια Ταράτσα μες το λόφο που χωράει ένα λόχο..»

Μετά από την επιτυχία του στο The Voice of Greece 2, όπου ο κόσμος τον αγάπησε και τον αγκάλιασε θερμά, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με την σφραγίδα του γνωστού παραγωγού Θοδωρή Μανίκα. Μας εξέπληξε με μία εξαιρετική διασκευή της γνωστής επιτυχίας των ‘70s “Τζίνι”, το οποίο και γνώρισε μεγάλη επιτυχία, και το τελευταίο του τραγούδι με τίτλο “Φτιάξ’ τα με ένα στέλεχος”.

Με δύο υποψηφιότητες στα τελευταία Mad Awards και με πλήθος εμφανίσεων σε Ελλάδα και Κύπρο στο ενεργητικό του έρχεται για να μας συνεπάρει με τον ξέφρενο ροκ ήχο της κιθάρας του με συνοδοιπόρους του κορυφαίους μουσικούς και φίλους.

Μαζί του επί σκηνής θα εμφανιστούν και οι τρεις αγαπημένοι του Stand Up Comedians Byron Theodoropoulos, John Roussos, Κιούλος

Φωνή, Ακ. Κιθάρα: Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος
Ηλ. Κιθάρα: Δημήτρης Φραγκούλης
Πλήκτρα: Johnny Tiptis
Βιολί: Χαράλαμπος Παρίτσης
Μπάσο: Γιώργος Καλογερόπουλος
Τύμπανα: Ορφέας Σιέρρας

Είσοδος: 6 ευρώ
Ώρα προσέλευσης: 21:00