Εν Ψυχώ – New Release Live Battle στο ΙΛΙΟΝ plus την Πέμπτη 15 Φλεβάρη

Οι Εν Ψυχώ παρουσιάζουν ζωντανά το νέο τους cd single “Fatality”, που θα κυκλοφορήσει την ημέρα του live από την Bminor Records και θα διατίθεται στο χώρο του live, όπως και merch της μπάντας. Θα παρουσιαστούν ζωντανά τα δύο καινούργια κομμάτια “Fatality” και “Γιατί μωρή;”, παλιότερα κομμάτια από το πρώτο τους Ep και την “Εποχή Πριν Το Φθινόπωρο”, με τη συμμετοχή των φίλων τους Δημητράκη “Buddah” Ramone & Διονύση.
Το live θα γίνει παρέα με τους Sinema, οι οποίοι έρχονται αμέσως μετά την παρουσίαση του νέου τους cd “Το Δεύτερο Κύμα” και θα το διαθέτουν ελεύθερα στον κόσμο την ημέρα του live.Ίλιον Plus
Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018
Πόρτες: 20:30
Liive: 21:00 (Sinema)
22:00 (Εν Ψυχώ – Δημητράκης Buddah Ramone & Διονύσης)
Είσοδος: 5€
Εν Ψυχώ*2006: Σύσταση του πρώτου πυρήνα της μπάντας και ξεκίνημα ζωντανών εμφανίσεων έως και σήμερα
*2008: Demo ηχογράφηση των πρώτων τραγουδιών
*2009 – 2010: Συμμετοχή με τη demo έκδοση του “Σύγχρονη ζωή” στην συλλογή “Ο επισκέπτης” της ανεξάρτητης Underground tapes.
*2012: Κυκλοφορεί η πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Εν ψυχώ”, απο την Warner Music Greece, σε παραγωγή του Studiostigma Creativeplace.
Ακούστε στο επίσημο κανάλι της μπάντας: https://www.youtube.com/channel/UCrXoSDDQfa5PrQQzzrdZ-fg
*2017: Κυκλοφορεί το single – “Μια εποχή πριν το φθινόπωρο” ως ανεξάρτητη παραγωγή & κυκλοφορία, σε συνεργασία με τον Δημητράκη Ramone & Διονύση
Download Official Audio HQ: https://enpsycho.bandcamp.com/
Ακούστε στο επίσημο κανάλι της μπάντας: https://www.youtube.com/channel/UCrXoSDDQfa5PrQQzzrdZ-fg
*15 / 2 / 2018: Κυκλοφορεί το cd single “Fatality” από την Bminor RecordsSinemaΟι SINEMA, ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, ”ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ”. Μετά από το εναλλακτικό και πειραματικό τους ροκ ύφος, στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά,ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ, οι SINEMA συνεχίζουν δυναμικά, με τον προοδευτικό και σύγχρονο ήχο τους, στο δεύτερο άλμπουμ τους. “ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ”.
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, συμπληρώνουν τα δυο άλμπουμ από την αρχική τους ιδέα, την τριλογία, που θα ενώνεται μουσικά, στιχουργικά και εικαστικά.
Το άλμπουμ, όπως σε κάθε τους ζωντανή εμφάνιση, θα διανεμηθεί δωρεάν στο κοινό. Μπορείτε να το ακούσετε στο επίσημο κανάλι της μπάνταςhttps://www.youtube.com/user/sinemabandgr και να κατεβάσετε χωρίς χρέωση και τα δύο άλμπουμ σε ηλεκτρονική μορφή (mp3: 320 Kbit/s, 48 kHz, Joint Stereo) μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάνταςhttp://www.sinemaband.gr/