Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη ζωντανά στο ΙΛΙΟΝ Plus την Τετάρτη 24 Μαΐου

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017
Έναρξη: 21:30 | Είσοδος: 7 ευρώ

Μια πολυδιάστατη και πολυτάλαντη προσωπικότητα, η Ζαχαρούλα Κληματσάκη έχει δυναμική παρουσία στα εγχώρια καλλιτεχνικά δρώμενα, με βασική της δραστηριότητα την υποκριτική, και κυρίως το θέατρο, αλλά και με μια ενδιαφέρουσα μουσική πορεία που περιλαμβάνει προσωπικές κυκλοφορίες αλλά και σημαντικές συνεργασίες, καθώς και πληθώρα μουσικών παραστάσεων.
Πρόσφατα παρουσίασε το νέο της single είναι μια δυναμική και ιδιαίτερα πρωτότυπη επανεκτέλεση ενός κλασσικού τραγουδιού του θρυλικού μουσικοσυνθέτη Απόστολου Καλδάρα.
Ένα τραγούδι που συνδέθηκε με την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, με την πιο διάσημη ερμηνεία του από την «μεγάλη Κυρία» του λαϊκού τραγουδιού, Μαίρη Λίντα.
Σε αυτό το εγχείρημα, η καλλιτέχνις τολμά μια σύγχρονη pop ερμηνεία πάνω στην μοντέρνα ενορχήστρωση που επιμελήθηκαν ο Γιάννης Μιχαήλ και ο Ευγένιος Ζαρκάδας, με beats και ηλεκτρονικά στοιχεία που αναδεικνύουν με ιδιαίτερη φρεσκάδα το αγαπημένο αυτό τραγούδι, και τον Λευτέρη Αμπατζή στο μπουζούκι!
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single, η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, ανανεωμένη, και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση στην οποία θα πειραματίζεται με ηλεκτρονικούς ήχους πάνω σε αγαπημένα τραγούδια από το σήμερα και το χτες!! Ένα πάρτυ με upbeat χορευτικούς ρυθμούς που δεν πρέπει να χάσετε!
Θα την συνοδεύσουν οι μουσικοί:
Σαξόφωνο: Φοίβος Μπόζας
Κρουστά: Νάνσυ Αγγελάκη
Πιάνο-Ενορχηστρώσεις: Γιάννης Μιχαήλ

Links
«Το καινούριο τ’ αγοράκι μου» @ YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=lyvLiWFDBVw&t=3s
Ζαχαρούλα Κληματσάκη: https://www.facebook.com/zacharoula.klimatsakib/
ΙΛΙΟΝ plus: https://www.facebook.com/ilionplus/

—————————–
Δανάη Καρατζά – 6938888128
Promotion / Public Relations
Final Touch
www.facebook.com/finaltouch.gr
www.twitter.com/FinalTouchGR
www.youtube.com/FinalTouchGR