Οι Andyfellaz παρουσιάζουν το Beatbop Street το Σάββατο 20 Μαΐου στο ΙΛΙΟΝ plus

Oι AndyFellaz έιναι συνεργασία δύο μουσικών, του Billa Qause (B.Q.), μέλος των Pad Trio και του percussionist Νίκου Μαρτζιώκα από τους Wolfy Funk Project.
Σε αυτό το project μαζί, έχουν “παντρέψεί” την παράδoση με την εξέλιξη. Ένα μουσικό πέρασμα από την Αφρική και τη Λατινική Αμερική, στη συγχρονη αστική μουσική των μεγαλουπόλεων.
Σε ένα Downtempo album με βάση το Hip Hop / trip hop και Jazz, soul, latin, brazilian grooves καθώς και urban ρυθμούς, παράγουν ένα instrumental project με αρχή μέση και τέλος.
Δεν λείπουν συννεργασίες όπως του Κωνσταντίνου Στάμου (Βass) Wolfy Funk Project και του Yegor Cergei (Just one more time remix) και στην μίξη του album.

Billa Qause:
Ενεργό μέλος της underground σκηνής των Ελλήνων beatmakers – παραγωγών o BIlla έχει κυκλοφορήσει 5 προσωπικά άλμπουμ (Jazzova, e-chop, Zentai Teki Ni, Rest in beats, Ζentai Teki Ni the E.P.). Ως μέλος των Wolfy Funk Project, έχει συμμετάσχει στο album “MindTrap” και στο single “From Scratch”
Στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε live με Pad Trio αλλά και σαν solo artist ανοίγοντας καλλιτέχνες όπως, Gramatik, Wax Tailor, Herbaliser, Chinese Man, Ltj Bukem, Dj Krush και Panda Dub μεταξύ άλλων.

Νίκος Μαρτζιώκας:
Παίζει παραδοσιακά κρουστά, Ethnic percussion και συγχρονα κρουστά – τύμπανα. Ο Νίκος είναι μέλος των Wolfy Funk Project και έχει συνεργαστεί με groups και projects της αθηναική μουσικής σκηνής όπως οι Grupo Anaconda, Banda Macamba, Mistura Fina, Calangos, Costa Del Son, Hasta Banana, Clandestinos, De Traces, African Moyo και άλλους Έλληνες καλλιτέχνες από όλα τα είδη της μουσικής, καθώς και ξένους μουσικούς που ζουν στην Ελλαδα.

Μαζί τους θα μοιραστούν την σκηνή ο Yegor Cergei (live performance) και οJohn Melik ( dj set )

Yegor Cergei
Ο Γιώργος Αργυρίδης (Yegor Cergei) γεννήθηκε το 1981 στη Μόσχα και μεγάλωσε στη Κύπρο. Ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική όταν ήταν 12 χρονών,στην αρχή με πικάπ και δίσκους και στην συνέχεια με ένα workstation της Korg.Το 2000 μετακομίζει στην Αθήνα για να σπουδάσει ηχοληψία.Το 2003 συμμετέχει στο συγκρότημα “Spy f and the Zakulas”.Το single “Aφραγκο αγόρι” και το album “Spy f and the Zakulas” κυκλοφόρησαν από την “Pop art records”.Το 2004 βγάζει σε περιορισμένες κόπιες το “Μάμα”,ep με 7 μικρά κομμάτια.Το 2006 κυκλοφορεί με τον Mc Yinka τον δίσκο” Ήχος βίωμα” και το 2008 εργάζονται ξανά μαζί στον δίσκο “Αλάνα”.Την περίοδο 2004-2007 συνεργάζεται με τα συγκρότηματα “Παλίρροια” και “Υπόγεια ρεύματα” σαν ηχολήπτης και παραγωγός.
Το “Ηip hope”είναι ο πρώτος προσωπικός του δίσκος, ανέβηκε από την beatquick το 2013. Ακολουθεί το single “Μπόλικη αγάπη” των Razastarr και το album “Τhe Gutter twinz” remixed του Elephant Phinix-Noa.To 2015 κυκλοφορεί ο δεύτερος του δίσκος “Ηeart beats” από την “chicken run records”.Τρίτη συνεργασία με τον Yinka στον δίσκο “Από την σκιά της πόλης”. To 2016 συνεργάζεται με τον Billa Qause στο album “Andyfellaz-Beatbop Street” που κυκλοφόρησε από την αμερικανική δισκογραφική Cold Busted.
Τις πρώτες μέρες του 2017 ανέβηκε ο τρίτος προσωπικός δίσκος “Τhe invisible Mc”.
Τα κομμάτια που φτιάχνει μπορείς να τα ακούσεις στο Υoutube και να τα κατεβάσεις από το bandcamp.

Links:
Andyfellaz: https://andyfellaz.bandcamp.com/album/beatbop-street
https://www.facebook.com/AndyFellazMusic/

Yegor Cergei: https://yegorcergei.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/yegorcergei/

J.Melik: https://beatquick.bandcamp.com/album/beat-treat

Βινύλια και cd θα είναι διαθέσιμα στον χώρο του ΙΛΙΟΝ Plus.
Ticket is 5€.
Doors open 21:00