Οι Rosewood Brothers παρουσιάζουν το νέο τους album Soul Blossom τη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στο ΙΛΙΟΝ plus

Την Πέμπτη 21η Δεκεμβρίου 2017, οι Rosewood Brothers μας παρουσιάζουν στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων) τη 1η τους full length δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Soul Blossom” σε μία συναυλία που διοργανώνει το Merlin’s Music Box.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι Rosewood Brothers δημιουργήθηκαν το 2008 στην Αθήνα και το ύφος τους βασίζεται σε blues, soul, rock ήχο …
Σε συνεργασία με τον παραγωγό Άλεξ Μπόλπαση (Whereswilder, The Noise Figures, Cyanna Mercury) κλείστηκαν στα Artracks Recording Studios και ηχογράφησαν το υλικό που αποτελεί πλέον το πρώτο τους full length album “Soul Blossom”, η κυκλοφορία του οποίου είναι προς διάθεση απ’ την Ikaros Records σε βινυλιο με digital download code στην συσκευασία. Το εξώφυλλο του δίσκου είναι μία ακόμα εξαιρετική δουλειά του Bewild Brother. Ο δίσκος θα υπάρχει στο ΙΛΙΟΝ plus το βράδυ της συναυλίας.
Αντί άλλης παρουσίασης, παραθέτουμε ένα μέρος από το άρθρο/κριτική του album, που έγραψε ο Γιάννης Καστανάρας στο Merlin’s Music Box.
“Διανύοντας μια πολύχρονη πορεία, οι Rosewood Brothers φαίνεται να καταλήγουν θριαμβευτικά στο είδος που επεξεργάστηκαν με σπουδή στις δυο προηγούμενες δουλειές τους: το mini LP Homemade Music και το 10’’ “I Got Mine Woman/Pray”. Tο κλασικό κιθαριστικό rock έχει τον πρώτο λόγο και χάρη στη συνθετική και εκτελεστική αρτιότητα της μπάντας διαμορφώνεται σε έναν προσωπικό ήχο τόσο γκρουβάτο, που δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Το ένα κομμάτι διαδέχεται το άλλο με μια αξιοζήλευτη ποικιλία και φυσικότητα ενώνοντας στιβαρά το όλο σύνολο και εκτοξεύοντας το δίσκο στα ουράνια. Ο Ιωσήφ Κυρίτσης (φωνή, κιθάρα) εκστομίζει τις λέξεις σαν ιερέας του βουντού που κηρύσσει σε κάποιο βροχερό βαλτότοπο της Λουιζιάνα, σοβαρός και απειλητικός, θαρρείς και θέλει να ξορκίσει τους δαίμονες που προσπαθούν να τον τυλίξουν με τις αρπάγες τους. Η μουσική είναι το όχημά του στην ιεροτελεστία αυτή, μια μουσική που πηγάζει αργά και βασανιστικά μέσα από πάμπολλα ακούσματα. Πλάι του, οι Γιάννης Κατσάνος (μπάσο), Γιώργος Κατσάνος (κιθάρα), Δημήτρης Αζοράκος (τύμπανα) και Νικόλας Κώνστας (κιθάρα), έχουν φροντίσει να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν αυτό το δισκογραφικό έπος…”
(http://merlins.gr/index.php/blog/774-rosewood-brothers-soul-blossom-ikaros-records-vinyl-lp-w-digital-code-for-download)

MERLIN’S MUSIC BOX
Το Merlin’s Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook (http://www.facebook.com/merlinsmusicbox/) και της ιστοσελίδας του (merlins.gr), με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Mε Ηλεκτρικό
Σταθμός Βικτώρια
Mε Λεωφορείο
Από 3ης Σεπτεμβρίου τα Λεωφορεία 054, 605 στάση Αγγελοπούλου
Από Πατησιών τα Λεωφορεία 608, 622, Α8, Β8 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως
& 022, 224 στάση Πανελλήνιος
Με Τρόλεϊ
τα Τρόλεϊ: 3, 5, 11, 13, 14 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως & 2, 4 στάση Πανελλήνιος