Ο Αριστοτέλης Ρήγας παρουσιάζει (και βιντεοσκοπεί) για τελευταία φορά το Musicomedy την Τετάρτη 28 Μαρτίου στο ΙΛΙΟΝ plus

Το «musicomedy» του Αριστοτέλη Ρήγα, έρχεται για ΜΙΑ, ΜΟΝΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ για να ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ στο χώρο του IΛΙΟΝ PLUS την Τετάρτη 28 Μαρτίου και να περάσει στην ιστορία, μαζί με όλους εσάς που θα γίνετε κομμάτι αυτής της ξεχωριστής βραδιάς.

Μια μοναδική στο είδος της παράσταση standup comedy και μουσικής κωμωδίας που παίχτηκε σε θέατρα, σε φεστιβάλ, σε μπαράκια, σε ταβέρνες, σε μεζεδοπωλεία, σε λάουντζ και τσιλ άουτ καφετέριες, μπροστά σε εκατοντάδες άτομα (1500 κατά προσέγγιση), μπροστά σε δεκάδες άτομα (έντεκα κατά προσέγγιση), στην Αθήνα και την επαρχία, από την Αλεξανδρούπολη και την Κέρκυρα μέχρι την Παλαιόχωρα Χανίων. Απέσπασε 5 αστέρια στις κριτικές κοινού του αθηνοράματος, σκόρπισε γέλιακαι τώρα έφτασε η ώρα να κλείσει τον κύκλο της όπως της πρέπει!

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, μόνος του επί σκηνής, με ένα μικρόφωνο και την κιθάρα του συνδυάζει σύντομα (αλλά και μεγαλύτερα) αστεία, λογοπαίγνια, ευφάνταστες παρατηρήσεις και πρωτότυπες μουσικές διασκευές σε ένα “sui generis” κωμικό υπερθέαμα. Δείτε το γιατί θα το κατεβάσουν!

Για του λόγου το αληθές… δείτε αποσπάσματα στα παρακάτω links:
https://www.youtube.com/watch?v=a-nZfY-JwpY
https://www.youtube.com/watch?v=rpQhoetTCyA
https://www.youtube.com/watch?v=La16sfqLues

Επιμέλεια παραγωγής: Goodheart Productions

Info
Τετάρτη 28 Μαρτίου – ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17 |Τηλέφωνο: 210 88 24 383, 6983 600 510
Ώρα έναρξης: 21:30 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00)
Είσοδος: 6€ – Προπώληση σε όλο το δίκτυο της viva και στο viva.gr