Rebetien LIVE @ ΙΛΙΟΝ plus | 23 OKT

REBETIEN 

ΙΛΙΟΝ PLUS  23 Οκτωβρίου 2021

Οι Rebetien συναντούν τους αγαπημένους φίλους τους στο Ίλιον Plus στην Αθήνα, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου. Ερμηνεύουν τραγούδια και σκοπούς από το ρεπερτόριο της ρεμπέτικης και σμυρναίικης μουσικής, με μια σύγχρονη ενορχηστρωτική προσέγγιση, αλλά και νέες πρωτότυπες συνθέσεις από την δισκογραφική τους πορεία. Μέσα από το μουσικό αφήγημά τους, οι Rebetien μας ταξιδεύουν στον χώρο και στον χρόνο μεταδίδοντας τη μουσική παράδοση του αστικού λαϊκού τραγουδιού.

Η διάθεση για πειραματισμό στη σύνθεση και στην ενορχήστρωση σημαδεύει μια διαφορετική αισθητική προσέγγιση των ήδη γνωστών ακουσμάτων. Το μεγάλο φάσμα του ρεπερτορίου και η εκφραστική δεινότητα των μουσικών είναι ικανά να μεταβάλλουν το μουσικό κλίμα από ατμοσφαιρικό και νοσταλγικό έως άκρως δυναμικό και διασκεδαστικό.

 

Αυγερινή Γάτση (ακορντεόν, τραγούδι)
Φώτης Βεργόπουλος (μπουζούκι, τραγούδι)
Κωστής Κωστάκης (κιθάρα, τραγούδι)
Γιάννης Ζαρίας (βιολί, μπαγλαμάς)
Γιάννης Κάτος (κοντραμπάσο)

Οργάνωση παραγωγής: Artonica Productions

 

Info:

Τιμή Εισόδου: 8€ (μόνο καθήμενοι)

* Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία υπάρχει και υποχρεωτική κατανάλωση (5€ μπύρα / κρασί ή 8€ ποτό). Για διευκρινίσεις επικοινωνείτε στο 2108824383.

** Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.

 

Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Ώρα έναρξης 21:30

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510

Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.

 

*** Το ΙΛΙΟΝ plus λειτουργεί ως αμιγώς covid free κλειστός χώρος, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες με πιστοποιητικό σε ισχύ (180 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο). Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός έχει οριστεί από τους αρμόδιους φορείς.