Someone Who Isn’t Me / VoxPopuli / BlinkMike.wav

0Someone Who Isn’t Me, VoxPopuli και Blinkmike.wav LIVE στο ILION PLUS!
VoxPopuli
O VoxPopuli, ο “κάτι σαν hip hop καλλιτέχνης”, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τον εαυτό του είναι μουσικός παραγωγός και spoken word vocalist από τα Δυτικά της Αθήνας. Έχοντας ως βάση το hip-hop απλώνει δίχτυα σε πολλά διαφορετικά μουσικά styles και πάντοτε με πολιτικό πρόσημο και θεματολογία. Είναι ιδρυτικό μέλος του συνεργατικού label Radical Breaks και πρόσφατα κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “MoxieKult” δίνοντας για πρώτη φορά ολοκληρωμένο στίγμα του ήχου που τον χαρακτηρίζει.
VoxPopuli
facebook: bit.ly/3bCDp92
instagram: bit.ly/38Jhc6k
spotify: spoti.fi/3nrT1yz
blinkmike.WAV
Σφυρηλατημένος νέος από τα στενά της Αθήνας.
Stand Up Comedian και μέλος του punk rock συγκροτήματος Day Oof.
Αυτή τη φορά στη σκηνή του ILION PLUS θα ανέβει σόλο παίζοντας μελωδίες που έγραψε στεναχωρημένος στο δωμάτιό του.
Someone Who Isn’t Me
Οι Someone Who Isn’t me (a.k.a SWIM) είναι ένα μουσικό project τριών γυναικών στην Αθήνα, τη Loo, τη Μαρία και τη Τζίνα. Αγαπούν τους synth αναλογικούς ήχους, τις χαοτικές κιθάρες και τους off-beat ρυθμούς. Έχουν κυκλοφορήσει δυο 7ιντσα singles, το “Gomenaki” και το “Stop & Remember”, και ένα album με τίτλο “Dance with You”. Το video clip “Gomenaki” έλαβε εξαιρετικές κριτικές από τον τύπο και το κοινό και κέρδισε το 2019 Sound Award για το καλύτερο video clip στο Indie Memphis Film Festival (Η.Π.Α).
Έχουν συμμετάσχει σε πολλές live εμφανίσεις σε φεστιβάλ ((SXSW/Austin/USA, Pop Kultur/Berlin/Germany & MIL/Lisbon/Portugal).
Αυτή την περίοδο το δεύτερο τους album “Heartbreaker” βρίσκεται στο στάδιο της μίξης και το βραβευμένο soundtrack της ταινίας μικρού μήκους Amygdala θα κυκλοφορήσει σύντομα.
ILION PLUS
Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510
Είσοδος: 8 ευρώ
Ώρα Προσέλευσης 21:00
Κυριακή 17 Οκτωβρίου
Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.