Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος LIVE τη Κυριακή 15 Απριλίου στο ΙΛΙΟΝ plus

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Απ’ της πόλης τα blues..
..στα λαϊκά του λιμανιού

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος σε ένα ανατρεπτικό live Απ’ της πόλης τα blues..στα λαϊκά του λιμανιού, στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus την Κυριακή, 15 Απριλίου στις 21.30!

Ο δυναμικός ερμηνευτής κάθε φορά που ακολουθεί τα φώτα της σκηνής δε φοβάται να εξωτερικεύσει την ευαισθησία που κρύβουν τα τραγούδια. Άλλοτε εκρηκτικός κι άλλοτε τρυφερός κι αισθαντικός καταθέτει την ψυχή του αντιμετωπίζοντας αληθινά τόσο τον εαυτό του όσο και την βαθιά επικοινωνία του με το κοινό.

Αυτή τη φορά μας παρασέρνει σε ένα μουσικό ταξίδι με αφετηρία τις καθημερινές διαδρομές των ανθρώπων που ζουν στις μεγαλουπόλεις, εκεί που οι παρέες συνομιλούν και σιγοτραγουδούν όλα εκείνα που φέρνει τις ανάσες τους κοντά. Οι έρωτες, τα φλερτ, το ανεκπλήρωτο, η σχέση τους με τη μητέρα τους, η μοναξιά, η δύσκολη καθημερινότητα, η ανάγκη να αγαπήσουν και να αγαπηθούν.
Κι ύστερα οι κυριακάτικες βόλτες τους στο λιμάνι της πόλης τους. Τα πλοία που έρχονται και φεύγουν. Κουβαλούν προσμονή, όνειρα, λήθη, χωρισμούς. Η θάλασσα που αγριεύει, που ηρεμεί. Που φτιάχνει απατηλά ταξίδια με προορισμό το άγνωστο, το νέο, για μια ζωή ιδανική.

Από τα αισθαντικά ροκ των Θ. Μικρούτσικου & L. Cohen, τα τάνγκος των Σ. Κραουνάκη και τα βαλς της E. Piaf, τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο όπως τα αγαπημένα ”Ο έρωτας λένε”, ”Aερόστατο”, ”Σκουριά” κ.α. μέχρι τα διαχρονικά λαϊκά των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Σ. Ξαρχάκου κ.α. καταθέτοντας μπροστά σε ένα μικρόφωνο όλο το πάθος και την αλήθεια που κρύβουν οι δυνατές ερμηνείες του τραγουδιστή μέσα από όλες τις βιωματικές του διαδρομές.

Μαζί του 5 εξαίρετοι μουσικοί:

Ενορχηστρώσεις, Πιάνο: Χρίστος Θεοδώρου
Βιολί: Αγγελική Ποτήρη
Μπάσο: Πέτρος Κρεμιζάκης
Τύμπανα: Ρόλη Γιαμοπούλου
Μπουζούκι: Νίκος Γεωργακόπουλος

*Φωτογραφία: #PhOtOlifez

Info:
Τοποθεσία: ΙΛΙΟΝ plus
Οδός: Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17
Ωρα έναρξης: 21.30
Tηλ. κρατήσεων: 210 8824383 * 6983600510
Είσοδος: 8€